Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със запалването на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз квото знам са от 95та Алфа Код1 НО несм сигурен ....
    145ца с черен ключ е възможно да е няква от първите, или да е някаква с шунтиран иммо .... (ламбата мое да не свети по 100 причини
    Ами тази беше 94 год по стъкла 1.3 боксер с четири дискови спирачки
    люк airbag abs халогенни и др.
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Това са от първите Алфи, мене преди това Фиат-а Пунто пак 94-та нямаше код, а с обикновен черен ключ.
      А всички алфи с код ли имат карта? Защото моята няма имам 2 червени и един мастър ключ и си мисля, че карта никога не е имала тази кола, но не съм сигурен?
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
        Това са от първите Алфи, мене преди това Фиат-а Пунто пак 94-та нямаше код, а с обикновен черен ключ.
        А всички алфи с код ли имат карта? Защото моята няма имам 2 червени и един мастър ключ и си мисля, че карта никога не е имала тази кола, но не съм сигурен?
        Карта си има само така си мислиш
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз нямам карта, един червен и един кафяв ключ. Ако нямаш карта, това лошо ли е ? чух че за да се смени акумулатора, не трябвало системата да остава без ток, иначе какво, трябва да се активира с картата ли ?
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Карта има всяка алфа с имобилайзер. На нея има един код, който е необходим при обучаването на нов ключ с екзаминера.
            Но не е страшно ако ти липсва картата, защото можешм да си я поръчаш като резервна част по номера на шасито/от Ванто например /

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от wasp
              И аз нямам карта, един червен и един кафяв ключ. Ако нямаш карта, това лошо ли е ? чух че за да се смени акумулатора, не трябвало системата да остава без ток, иначе какво, трябва да се активира с картата ли ?
              Ами нали точно кафевия ключ(мастер ключа) - може и да греша - колегите да ме поправят
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Първоначално публикувано от wasp
                Ами нали точно кафевия ключ(мастер ключа) - може и да греша - колегите да ме поправят
                както се видя в друга тема, има принципна разлика от Код 1 до Код 2
                а 156цата е с Код 2 и те наистина нямат проблеми
                но ние със 145/6 имаме ....
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                X